Vapaus

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 10:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
sydän ei laituri       ,            sillä sielunlautturi.
 
kanttorinaisen lapset ovat vaaleita, kalastajan tummia
sylittä kidutetun Äidin kohdusta, tyhjästä pimeästä pohjasta
antoivat heille ikuisen elämän lahjan.
 

rakkaallani valkoiset ikuiset ajatus hampaat

iloa ruokit olet onnellinen
et kuule huutoja koputat.
 
tuli vielä eräs kahdesti syntynyt ja sanoi
                   sinun pahuutesi tähden olen ikuinen ja sinä vapaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vapaus on hyvin tärkeää, kunhan sen on ansainnut.
Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot