jo joutui armas joulu

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 28.5.2024 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
välipäivät venyttelevät niveliään uuteen loikkaan,
oletko valmis taistoon?

syönyt jouluna pulleaksi kaksi 3 nyt kuin 8
päärynä, manteli, Berliinin pullat,
 
en etsi valtaa loistoa en häntääkään,
sillä se lähtee,
kuin raketti.

nuorenemme taas yksi vuotta,
kohti kahta nollaa .
 
sinne olet valmis tai et, sinne valmistunet.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio runo, paljon hyviä vuosia eteenpäin.
niinpä valmistutaan... äärettömäksi!!!
Tuleville pakkaspäiville samanlainen uhka olemassa
-- jääkaappi pursuaa ja tarjoaa mahdollisuuden
uuteen muotoon, kahteen päällekkäiseen nollaan..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot