Toukomettiäinen

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
Kyyhkyslakan oksilla toukomettiäinen,
nousee kevät tuulen siemen,
siellä valvovat lehdet piilossa piikovat valoansa aukovaa
 
ilostaan aurinkonsa
haukottaa isoa suutaan,
herään, saan elää,
kerään lempiään kevään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa runoilua, kaunokirjoituksella.
Kiitos!
Tämä on niin hurmaava. Tavatonta että tykkään. Sinne jää runoosi aurinko suu ammolleen, ja lempiä kevät lämpiään :)
Kiitos kaunis luonnon lapsi, kiva että tykkäsit.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot