Alakulo

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 10:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
Alakulo takoo luuta
palaisitko takaisin
syntynyt ihminen

vai lienetkö tietää mistä tänne edes tulit?

Kun
surulla kutoutuu kokoon, rikki neuvottu
eheytyy taas portinvartijaksi
elämään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista pohdintaa "alakulossasi".
Kiitos
Toivottavasti tosiaankin hyvää mieltä on enemmän kuin alakuloa.
Upea runosi sai kyllä mietteliääksi, kiitos siitä!

Hienoa kerrontaa alakulosta,pidän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot