Itse Rakas

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 10:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
Oletko itsekäs, anna pois se mitä eniten itsessäsi inhoat,
niin minä annan sinulle sen mitä eniten itsessäni rakastan.
 
Miellyttäminen ja miellyttäväksi muuttuminen on eriasia,
et itsekään ikään kuin katsoisi ikää mutta nouset vuorelle näkemään enemmän,
 
opi muuttolinnuilta kaiho,
 
näe, aurinko nousee taivaanrannan taa taivaalle uimaan.
juot ujoja sanoja, punastut, ihastut, toivotko myös että rakastut itse.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania ohjeita, toivottavasti rakkaus löytyy tänäkin vuonna monelle.
Opi muuttolinnuilta kaiho - oi miten kaunista!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot