sinkku

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
59
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 10:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
yksin on eri lailla erikseen oltava kuin kaksin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkin voi hyvä olla, mutta jotakin ikään kuin puuttuu.
Kiitos kirjoitin tuon sinkkujen päivänä, on hienoa että tuollainen päivä on järjestetty
Ai semmoinenkin päivä on keksitty? En tiennytkään.
Mutta sopiihan semmoinen sinkkupäivä tässä kinkkua ootellessa?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot