janoaa

Runoilija karpu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.5.2021 11:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta kun vain janoaa
tietää että saa kaikkea muuta
kuin sitä, mitä itse haluaa
sama tavoitella taivaalta kuuta

Tunteet voi olla voimakkaita
kun pilvilinnastansa tippuu pois
kahdehtii vain niitä onnekkaita
ja omaan katkeruuteensa vaipuu
 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
karpu syövereissä 2.8.2016 0 Runo
karpu janoaa 5.9.2015 0 Runo
karpu riita 4.9.2015 0 Runo
karpu - 4.9.2015 1 Runo
karpu toive 29.8.2015 3 Runo
karpu mieli 29.8.2015 1 Runo