vain hieman painunut olkapää
ja katse mi maata vain tuijottaa
ei puhu paljon ja senkin vähän
pitää kysymällä kysyä
hän saapuu jälleen kasseineen
ja tyhjiä pulloja lappaa koneeseen
sitten kaupan hyllyltä
ehkäisyväline-paketin ottaa
joku kassan jonossa naurahtaa
mutta mies vain lattiaa tuijottaa
antaa kassalle pullokuitin
ja pullorahoilla tämä mies
ehkäisyväline-paketin ostaa
niin jättää mies sen marketin
ja kävelee jo joutuisammin
reunaan kaatopaikan ja parakin
missä oottaa jo syli lämmin
niin kaksi yhdeksi sulautuu
eikä onnelleen löydy vertaa
yhä uudelleen mielet hullaantuu
no, ainakin kymmenen kertaa
uusi aamu jo pilkistää
jäteauto tuo uusia säkkejä
jotka kilisee lupaavasti
toisille
elämä hymyilee
toisille se nauraa