Yksi pieni hetki
niin satumainen
jonnekin vain haihtui
ja uuden hetken myötä
tuo kaunis tunne
viileään todellisuuteen
haihtui
eikä jäänyt kuin mielikuva
sekin unen lomaan kietoutuva
ja lopulta on vain alakulo
se onko lohtu vai sulo
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi