Kun tulit lähelleni

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
116
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 15.5.2024 21:57

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Viikonloppua vietin,
 
yksin,
 
Otin muutamia oluita,
baaritiskin peilistä sinut näin,
en sanoja löytänyt,
enkä ehkä tarvinnutkaan,
 
Tunteideni leimahdus,
kuin revontulet,
säkenöiden sinne tänne,
ihan sekaisin,
 
Lähestyit,
hajuvetesi,
hurmasi minut,
olin myyty,
 
En sanoja löytänyt,
värinä sydämessäni kiihtyi,
kuin rockbändin rumpalin,
takoen beatia,
välillä seoten,
en sitä edes ite huomannut,
 
Sydämeni yritti löytää rytmin,
ehkä ihastuksen,
tai rakkauden,
mieleni ei sanoja löytänyt,
puhui jostain järjestä,
en ymmärtänyt,
 
Kun tulit lähelleni,
verisuoneni kiehui,
kehoni tulessa,
kosketuksestasi,
olin vaan,
 
Mikä tunteeni viilentäisi,
etten hajoa palasiksi,
 
Suudelmasi,
jota et kuitenkaan antanut,
vaikka,
niin lähellä toisiamme oltiin,
 
hetken,
 
Sitä,
 
odotan.
oletus

Kommentit

Aina ei saa mitä haluaa...hyvä runo.
Lämmin kiitos kommentistasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot